Pjevač Haris Džinović ponovno se oglasio povodom burnog razvoda od Meline koja je nedavno vratila djevojačko prezime Galić.

Istaknuo je da su 'djeca prije njega znala što se događa', a potom progovorio i o tome kakav je stav Melina imala o novcu.

Haris Džinović
Petar Aleksić/Kurir 

'Oni su to znali puno prije mene. Dok je Melina bila u braku sa mnom, ja sam cijelog života bio otac, domaćin, prijatelj i od mene je dosta, a da ne pričam o tome da sam bio darežljiv i preširoke ruke. Gospođica Galić, a ne Džinović, je jednom rekla: 'Da ja zarađujem i da imam para kao on, ja ne bih davala svima!', a to znači ni meni, a niti jednom niti drugom djetetu', rekao je Haris i nastavio:

Melina Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Po njenim mjerilima ja sam davao previše. Ja sam jedini frajer, a to u Sarajevu znači papak, koji je sve dozvoljavao bez limita, a tako ne ide. Ja ne dajem sad savjete bilo kome jer ja ne radim u savjetodavnoj ustanovi. Ovo su samo moja iskustva. Ja samo kažem da je loše sve što je pretjerano. Kod mene ništa nije tajna, pa ni to kako s djecom pričam o ovome. Njeno je pravo da se ne oglašava. Djeca su informirana daleko prije mene o svemu. Ja sam dosta kasnije saznao jer prevareni muž uvijek posljednji sazna. Djeca su znala jer su ona u gradu, kreću se. Ja nisam u gradu i ne krećem se. Ja budem na teniskom terenu, sjedim s prijateljima i vratim se kući. To je to i ništa drugo', zaključio je Haris u emisiji 'In3gantno'.

Haris Džinović i Melina Džinović
Dragana Udovičić/Kurir 

Podsjetimo, Haris i Melina zajedno su proveli duge 22 godine od čega 10 u braku, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Đinu  i sina Kana.

Više fotografija bivšeg estradnog para pogledajte u galeriji.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL Melina i Haris Džinović