Kći Harisa i Meline Džinović, Đina Džinović, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je odlučila otkriti i identitet svog dečka.

Naime, Đina je prije godinu dana uplovila u vezu s mladim nogometašem Andrejem Blagojevom. Lijepa Harisova kći sad je na Instagramu objavila i fotografiju s njim, mada mu je lice ipak prekrila emotikonom u obliku plavog srca.

Đina Džinović i Andrej Blagojev
Instagram/Screenshot 

Sudeći po najnovijoj fotografiji, čini se da ljubav cvjeta te da mladi par uživa u zajedničkim romantičnim trenucima iako se nedavno pisalo da ga je otpratila s Instagramana kojem broji 135 tisuća pratitelja.

Naime, Đina posljednjih mjeseci nije javno govorila o temi o kojoj bruji regija - razvodu roditelja, ali je, čini se, bila spremna s pratiteljima razgovarati o svom dečku. U jednoj objavi postavila je pitanje: 'Želite li da malo pričamo o Andreju?', nakon čega ga je otpratila s Instagrama nedugo nakon što je otpratila i majku Melinu.

Đina Džinović
Instagram 

Samo dan nakon što se Haris Džinović oglasio povodom skandala u njihovoj vili početkom travnja, kad je rekao da su je 'uplašena djeca molila da izađe' te je intervenirala čak i policija, mlada nasljednica je majku i modnu kreatoricu uklonila sa spomenute društvene mreže.

Đina Džinović i Andrej Blagojev
Instagram/Screenshot