Haris Džinović i Melina Džinović šokirali su javnost odlukom o razvodu, a nakon što se rastao od modne kreatorice, pjevač je javno iznio brojne detalje njihovog privatnog života.

Haris ne krije da se osjeća izdano i da ga je Melina razočarala, a svojedobno je u jednom od svojih intervjua govorio kako mu je ona najveća podrška, te mu čak pomaže i oko posla.

Melina i Haris Džinović
Slaven Branislav Babić/Pixsell 

'Kako mi nije najveća podrška... Ona je u mojim poslovima angažiranija od mene. Diže se ujutro, završava milijun poslova vezanih upravo za ploču, za koncerte… Ima dosta papirologije, pa YouTube, ima baš dosta posla, a sve to ona završava. Malo je Melina zapostavila i svoj posao, ali što ćemo. Rekoh joj: 'Izdrži, pa ćemo poslije sjediti', rekao je tada Haris i istaknuo da on Melini uzvraća istom mjerom pa otkrio i da prijateljima i obitelji lako prašta.

'Pa ja opraštam ljudima jer se ljudi bore stvar dovesti do perfekcije, i ako uspiju stvar dovesti do perfekcije, onda je to pun pogodak. Onda kažeš 'kapa dolje'! Sav se trud isplati', poručio je pjevač tada i istaknuo da je ponosan što nema skandale.

Haris Džinović i Melina Džinović
Dragana Udovičić/Kurir 

'Nisam nikakav skandal majstor, nemam skandale, i neću ih imati! Meni je dobro ovako kako živim. S ljudima s estrade družim se spontano, ako se sretnemo', rekao je Haris i otkrio da mu smeta kad napadaju Melinu.

'Smeta mi, napadaju je neprimjereno! Tebi se može ne sviđati njen rad ili model, ali da kažeš da ne valja, moraš reći što je to što ne valja! Ajde da vidimo što je to kod tebe što ne valja! Ona nikad ne kaže ne valja. Uvijek ima korektnu izjavu, zato mi i smeta kad je napadaju, pokušavam je zaštititi', poručio je pjevač tada.