Melina Džinović napustila je dugogodišnjeg partnera Harisa Džinovića nakon čega su se razveli sudskim putem. Zajedno su bili 22 godine od čega 10 u braku, a ona je jednom prilikom otkrila da je pjevač prvi čovjek u kojeg se zaista zaljubila.

'On je inteligentan čovjek i to me oduševljava. Meni je u životu lako jer imam pored sebe pravog lidera koji me vodi kroz život. Nisam mogla boljeg ni sanjati. Vjerujem u ljubav i nisam se imala vremena razočarati. Moje prvo veliko zaljubljivanje došlo je upravo s brakom. Prije toga sam bila prilično zatvorena i nisam mnogo izlazila', rekla je Melina tada.

Melina Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Podsjetimo, Melina je svojedobno otkrila oko čega je najčešće dolazilo do svađa između nje i Harisa.

'Vrlo sam konzervativna osoba i uvijek sam željela biti samo majka i supruga čovjeka koji može brinuti o obitelji i posvetiti joj se u potpunosti. Da sam htjela ozbiljnu karijeru, ušla bih u to prije udaje. Nas dvoje se mnogo volimo. Postoje svađe i trenuci kad svatko vuče na svoju stranu, ali popusti onaj koji u tom trenutku uvidi da bi to trebao napraviti. Takve stvari se događaju u svakoj kući, braku ili vezi, samo što se to kod nas predstavlja holivudski. Recimo, ja imam potrebu popiti i otići na ručak s prijateljicama, kao što Haris svakodnevno igra tenis', rekla je ona jednom prilikom i dodala:

Haris Džinović i Melina Džinović.jpg
Nemanja Nikolić/Kurir, Dragana Udovičić/Kurir 

'Možda je tajna našeg uspješnog braka što nam je život vrlo zanimljiv, mnogo putujemo i nismo upali u monotoniju. Oboje smo hedonisti. Nikad nisam navečer negdje izašla ako je Haris na putu, a da ga prethodno nisam pozvala telefonom i rekla mu gdje idem i kad se vraćam. To činim isključivo zbog toga da ne brine', rekla je tada modna kreatorica.

Više fotografija bivšeg estradnog para pogledajte u galeriji.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL Melina i Haris Džinović