Kćeri Jelene Karleuše i Duška Tošića u središtu su pozornosti još od samog rođenja. Sa svega par mjeseci najprije starija Atina, a potom i mlađa Nika pozirale su sa slavnim roditeljima za naslovne strane brojnih magazina, pa je i logično što je javnost toliko zainteresirana za njih.

Pojavom društvenih mreža fokus na obje mezimice pjevačice i bivšeg nogometaša znatno je veći. Mediji ih prate u stopu, a njihove aktivnosti, modne kombinacije, kao i fotografije s putovanja nerijetko pune medijske stupce.

Duško Tošić, Atina Tošić, Nika Tošić i Jelena Karleuša
Kurir/Ana Paunković 

Za razliku od mlađe Nike koja je otvorila TIkTok gdje je vrlo aktivna, starija Atina se u posljednje vrijeme malo umorila od novinskih naslova. Vrlo je oprezna s objavama, a osim jednog izleta u svijet modelinga, kad su Dušku i Jeleni svi čestitali, nije do sada, bar ne javno, pokazala sklonost drugim profesijama. Nika također nikad nije ukazala na to čime bi se voljela baviti, ono što je sigurno je da ni nju ni sestru estrada nimalo ne zanima.

Pohađaju privatnu osnovnu i srednju školu i zasad su odlične učenice. Jelena se jednom prilikom i osvrnula na taj dio svoje privatnosti i istaknula da će se njene kćeri školovati u inozemstvu.

Atina Tošić, Jelena Karleuša i Nika Tošić
Instagram/Screenshot 

'Jedno je sigurno, naše kćeri će se školovati u Londonu ili u Americi', rekla je davno Karleuša koja kćerima želi samo najbolje, a budući da nastavu već pohađaju dvojezično sigurno je da im se neće biti teško prilagoditi životu izvan Srbije. Već sad obje obožavaju putovati i istraživati nepoznate destinacije, kulture, ali i gastronomiju.

Jelena im je vrlo posvećena, a upravo zbog njih i njihovog zdravog razvoja još uvijek nije odlučila pristati na razvod od Duška Tošića s kojim, kako tvrdi, razgovara preko odvjetnika, dadilje i djece.

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Kurir/Ana Paunković 

'Ustajem u 6 i pol ujutro, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kad se vrate, ručamo zajedno. Trudim se raditi s njima domaće zadatke, da se podsjetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – povijest, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lijepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke', rekla je ranije pop diva.

Inače, Atina je napunila 15, a Nika 14 godina.