Jelena Karleuša se vratila na Instagram nakon što joj je ugašen profil zbog kontroverznih objava, no odmah po povratku ponovno je podigla prašinu. Naime, podijelila je priču njenih obožavatelja koji tvrde da je pobjednik ovogodišnje Eurovizije, Švicarac Nemo Mettler, iskopirao njen styling iz 1996. godine.

Usporedbu su napravili njeni fanovi aludirajući da njegov outfit podsjeća na Jelenin, a onda je ona sve podijelila na svom Instagram profilu uz simpatičan opis.

Jelena Karleuša i Nemo Mettler
Instagram/Screenshot 

'E pa kraj', napisala je Jelena uz emotikon koji plače od smijeha.

Nije velika vjerojatnost da je Nemo inspiraciju pronašao baš u srpskoj zvijezdi, no vrlo simpatična usporedba na društvenim mrežama postala je viralna.

Podsjetimo, sa samo 44 boda manje na drugom mjestu 68. Eurosonga završila je Hrvatska i naš Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' koja je osvojila cijelu Europu.

Već danima traju špekulacije da je Hrvatska pokradena od strane žirija budući da je Baby Lasagna po publici dobio uvjerljivo najviše glasova. Unatoč svemu, javnost je Marka Purišića na Trgu bana Josipa Jelačića dočekala onako kako dolikuje pobjednicima.