Haris i Melina Džinović nedavno su završili u policijskoj postaji kako bi dali izjave oko događanja u vili na Senjaku, kad je kreatorica upala u kuću, a pjevač po savjetu odvjetnika zvao policiju.

Haris Džinović i Melina Džinović
Dragana Udovičić/Kurir 

Iako je kreatorica napustila kuću na Senjaku, još uvijek nije poznato kome će ona pripasti, a to nije jedino oko čega će se supružnici sporiti. Pjevač je proteklih godina kupio stan u Parizu, vlasnik je kuće u Sarajevu, stana na Bežanijskoj kosi kao i vile na Senjaku koja je procijenjena na više od 2 milijuna eura.

Vila Meline i Harisa Džinovića
Nikola Anđić/Kurir 

Bivši supružnici posjeduju luksuzne automobile, a Haris je financirao i Melinin modni brend o čemu je i modna kreatorica sama svojedobno pričala. Nakon ovog događaja, Haris se oglasio te otkrio što se događalo među zidovima njihove vile nakon što je Melina u nju kročila.

'Ja sam odigrao tu važnu ulogu da sve prođe civilizacijski, u mirnom tonu i razgovoru. Sve je završeno u najboljem redu, osim što smo u policiji davali izjave. Što sud kaže, tako će i biti. Ja njoj svakako nemam namjeru prilaziti niti je zvati telefonom, jedino ako do susreta dođe slučajno', rekao je Haris i nastavio:

Melina i Haris Džinović
Slaven Branislav Babić/Pixsell 

'Kad je Melina sinoć došla ja uopće nisam bio u kući. Tu su bila djeca. Ja ne znam što se njoj dogodilo. Možda misli da može na drugom mjestu naći više i bolje. Pored mene je živjela kao kraljica. Nijedna žena u ovom gradu nije živjela bolje od nje. Kad je sinoć došla nije mi rekla ništa osim da je to njena kuća.'

Ona je rekla da ima pravo na kuću, ali sud će odrediti je li to njeno pravo 5% ili 100%. Ako je 100%, ja ću izaći iz kuće. Inače, ja sam policiji rekao da imam oružje u kući, pa su ga oni uzeli zbog sudske procedure. Rekao sam im: 'Samo izvolite'. Ne znam zašto je ona došla, ali nije iz dobrih namjera', dodao je pjevač.

Vila Meline i Harisa Džinovića
Nikola Anđić/Kurir 

Pjevač je rekao i da je Melini, 'kao nekome tko je napustio kuću', dozvoljeno da dođe i uzme svoju odjeću i druge svoje stvari.

Vila Meline i Harisa Džinovića
Nikola Anđić/Kurir 

'To joj je omogućeno. Ona se nije pojavljivala otkad je napustila kuću. Neću poduzimati nikakve postupke protiv nje jer je sve jasno kao dan. Neću se tužakati i tražiti zabrane prilaska i dolaska. Jedva čekam izaći iz cijele ove priče i vratiti se mirnom životu, kao prije. Sve je se ovo moglo riješiti iza zatvorenih vrata, ali je netko potegao za ovim načinom stvari, a to je ona, a ne ja.'

Više njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL Haris i Melina Džinović