Na društvenim mrežama osvanula je stara fotografija kolega sa scene, pjevača Dine Merlina i Marine Perazić, nastala prije više desetaka godina.

Sarajevski glazbeni čarobnjak gotovo je neprepoznatljiv s dugom crnom kosom, a Marina je i danas, baš kao i tada, fatalna plavuša sa zaraznim osmijehom kojem nije dozvolila da nestane unatoč svemu što joj se izdogađalo tijekom karijere i života.

Marina Perazić i Dino Merlin
Instagram/Screenshot 

Ono što je još uvijek isto jesu njene plave lokne i osmijeh po kojem je mnogi prepoznaju.

U nedavnom intervjuu Marina nam je ekskluzivno i ispričala sve o tituli jedne od najseksepilnijih žena bivše države i teretu iste.

Marina Perazić
Privatna arhiva 

'Laskava titula 'seks simbola' mi nikada nije imponirala. S obzirom da sam prije početka karijere stekla diplomu inženjera građevine, doživljavaljavala sam je pomalo uvredljivom. Taj seksepil je spontano izašao iz mene dok sam nastojala što vjerodostojnije interpretirati kompozicije koje su pisane za mene, tako da moram priznati da sam bila zatečena. Neosporno je da mi je takvo viđenje mene pomoglo u karijeri, dok me u privatnom životu prilično opteretilo jer je broj udvarača bio nepodnošljiv. Osim toga, nije bilo lako u toj gomili kukolja pronaći 'pravog' muškaraca, koji se može nositi s mojom uspješnom karijerom i živjeti u mojoj sjeni', rekla nam je tada.

Više njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Youtube/Screenshot, Marko Lukunić/Pixsell Marina Perazić i Dino Merlin