Vjekoslava Huljić je jedna od najpoznatijih domaćih tekstopiskinja koja je u svojoj karijeri napisala preko 600 pjesma te brojne romane.

Vjekoslava Huljić
HRT/Screenshot 

Vjekoslavi ruže cvjetaju i na privatnom planu. Ona je preko tri i pol desetljeća u braku s Tončijem Huljićem s kojim ima kćer Hanu i sina Ivana.

Također, Vjekoslava je 2022. postala baka malene Albe inače kćeri Hane Huljić i Petra Graše. Bračni par će, inače, uskoro joj podariti i drugo unuče.

Hana Huljić i Petar Grašo su u braku od listopada 2021. godine
Jadran Babić 

Podsjetimo, Huljić je rođena 1963. godine u Tomislavgradu. Majka joj je iz Kola, a otac iz Imotskog. U djetinjstvu s roditeljima seli u Split gdje je završila Pravni fakultet.

Tonči i Vjekoslava Huljić
Šime Zelić/Pixsell 

Djevojačko prezime joj je Tolić, a malo tko zna za njene dvije sestre koje joj jako sliče, a i jedna drugu podupiru. Prije nekoliko godina su Vjekoslavu podržale prilikom promocije njene nove knjige, a na događaju je bila i majka.

Vjekoslava Huljić i Brankica Šola
Dalibor Urukalović/Pixsell 

Uz Vjekoslavu je svakako najpoznatija njena sestra Brankica Šola, splitska odvjetnica i supruga Ivana Šole, Dalmatinca koji je pred desetak godina utemeljio hrvatski bob.

Više Vjekinih fotki pogledajte u galeriji.

Ivo Čagalj/Pixsell, Milan Sabić/Pixsell Vjekoslava Huljić