Poznata pjevačica Indira Radić progovorila je o kolegi Dini Merlinu i želji da snime duet, ali i svom bendu koji je godinama u istom sastavu.

Indira Radić
Dragana Udovičić/Kurir 

'Članovi mog benda i ja se super družimo, sve obilazimo zajedno kad negdje otputujemo. Kod nas se ništa nije promijenilo u odnosu na ranije turneje. Deset godina imam isti tim', istaknula je Indira na početku, a zatim otkrila i da ju je svojedobno odbio jedan od napoznatijih regionalnih glazbenika, Dino Merlin.

'U vrijeme dvijetisućitih imala sam jednu pjesmu koja je bila tipična za Dinu Merlina i mene. Moji suradnici i ja smo tada razmišljali o tome, ali nismo to ostvarili', kazala je ona.

Dino Merlin
Željko Vidinović 

'Poslali smo Merlinu pjesmu i on je odslušao i rekao: 'Eh, što me nisi pozvala kad si snimala pjesmu 'Lopov'', ali tko može znati što će biti hit... Nisam poslije ni s kim ni snimila tu pjesmu, zaboravila sam i koja je. Pjesma je odlična, a zašto Dino to tada nije osjetio - ne znam', otkrila je pjevačica za Kurir, pa se dotaknula pokojne autorice mnogih hitova, Marine Tucaković.

'Velika je autorska kriza, teško je napraviti pjesmu pjevačima koji su dugo na estradi. Marine nema, osjećala je pjevače, sad je jako teško stati iza toga, a ja dok ne budem sigurna da je to to, neću izdati ništa', istaknula je Indira.