Dini Merlinu sinoć je oko 21 sat pozlilo nakon čega je završio u bolnici. Njegov menadžerski tim se potom oglasio te otkrio da se pjevač dobro osjeća.

'Dino je dobro. Dobro se osjeća. Bilo mu je muka, a sad je odlično. Kod kuće je u Sarajevu', tvrde za Dnevni Avaz iz njegovog menadžmenta, no poznato je i da se Dino svojedobno našao u teškoj zdravstvenoj situaciji.

Dino Merlin je patio od teške depresije
Radoš Jovanović i Dino Vehabović 

Naime, prolazio je kroz toliko teško razdoblje da je želio odustati od glazbe.

'U jednom trenutku svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželio nikome. To se manifestirala tako da sam bio nizašto', govorio je tada pjevač na HRT.

Dino Merlin
Marko Lukunić/Pixsell 

'Apsolutno me ništa nije zanimalo, meni je bilo isto, i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kad sam htio napustiti glazbu i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao', ispričao je Merlin tom prilikom.

Podršku u teškim danima pružala mu je supruga Amela s kojom ima dvoje djece, kćer Naidu i sina Hamzu, te se izvukao iz depresije i svojom glazbom nastavio uveseljavati ljude širom svijeta.