Srpska pjevačica, Slađana Milošević, pokapana je na groblju Lešće u Beogradu, pored svoga oca, što je bila njezina posljednja želja.

Slađana Milošević
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Ex-Yu zvijezda je na vječni počinak ispraćena s krunom na lijesu koji je u povorci nosio Dado Topić.

Paparazzi su na sprovodu zapazili i Ivana Fecea Firčija, umirovljenog srpskog bubnjara grupa Lune iEkatarine velike te bivšeg partnera Marine Perazić.

Ivan Fece Firči
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Firči je u braku s pjevačicom, koja ga je svojevremeno optužila za nasilje, dobio kćeri Miju Katarinu i Lunu Mariju Fece.

'Ivan me je znao udariti u nekoliko navrata, ali mu nikada nisam ni pokušala vratiti', govorila je ona za srpske medije.

Firči je, kako je priznala, često i vrijeđao.

Marina Perazić
Goran Kovačić/Pixsell 

'Onog trenutka kada sam ga preboljela, točnije kad sam ga prestala voljeti, nisu me interesirala njegova vrijeđanja. Bilo me je sram i razmišljala sam o tome kako će sve to utjecati na našu djecu. Sretna sam, jer sam se spasila otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovno rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna se ponašati onako kako meni godi i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi', govorila je tada Marina Perazić.