Saša Popović danas nosi titulu medijskog maga koji je zaslužan za uspješne karijere brojnih pjevača, a kao mladić se i sam bavio glazbom.

S bendom 'Slatki greh' nastupao je diljem bivše Jugoslavije, a ubrzo je postao i jedan od najvećih moćnika u svijetu šoubiznisa. U prilog tome govori i činjenica da Popović posjeduje vozni park čija se vrijednost procjenjuje na više od pola milijuna eura.

Saša Popović
Antonio Ahel/Pixsell 

Svojim limuzinama se nerijetko provoza i po srpskoj metropoli gdje je glavna meta brojnih paparazza. Međutim, ono što je javnost do sada rijetko imala priliku vidjeti jest to kako je Popović izgledao u mladosti.

Naime, na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter) osvanula je fotografija iz razdoblja kad je Saša bio maturant. Na spomenutoj fotografiji imao je crnu kosu i brkove, te bi ga rijetko tko danas prepoznao.

Inače, Saša Popović danas uživa u skladnom braku sa suprugom Suzanom Jovanović koja mu je velika podrška u svemu što radi, a svojedobno je ispričala da i nakon više od 25 godina braka njihova ljubav cvijeta kao prvog dana.

'Ja prema mom mužu ne štedim ljubav. Ušli smo u 27. godinu. Ja znam da ako ujutro krenemo s lijepim rečima, s normalnim razgovorom, s poljupcima, sa zagrljajima bit će nam lijepo, a ako nema toga, on se odmah zapita: 'Sule, što se s tobom događa? Je l' ti mene voliš ili ne?'. Znači, nema štednje', rekla je Suzana tada, pa dodala:

Suzana Jovanović i Saša Popović
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Ja sam se za njega potrudila debelo, za velike velikane se samo velike bitke vode', ispričala je pjevačica u emisiji 'Magazin In'.

Fotografije Sašinog voznog parka pogledajte u našoj galeriji.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL, DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR Vozni park Saše Popovića