Treću pobjedu u aktualnoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odnio je Alen Bičević koji transformacijom u neprežaljenog Massima Savića nikoga u studiju nije ostavio ravnodušnim. Pjesmom 'Mali krug velikih ljudi' odao je počast preminulom velikanu hrvatske glazbene scene, a tijekom pobjedničkog nastupa na pozornici su mu se pridružili ostali kandidati, članovi žirija i voditelji.

Alen Bičević kao Massimo Savić
Nova TV 

'Znaš što je vrhunac imitacije? Kada te čovjek pogleda 20 sekundi i onda zažmiri i tijekom cijele transformacije i izvedbe čuje i osjeti samo Massima. Jednom sam ti rekao da nisi normalan, a danas ću ti reći – Alene, ti si kralj', komentirao je Mario Roth nakon Alenovog nastupa, a pohvalama se pridružila i Minea.

'Meni su se miješale emocije – tuga i sreća. Tuga jer sam gledala Massimov lik i ove fotografije koje su se vrtjele – taj njegov pogled i dobrotu koju je imao. Više toga nema, ali ima ljubavi i sjećanja prema Massimu koje neće nikada nestati među nama koji smo ga voljeli. A tu je sreća jer si ti toliko dobar, talentiran, vjerodostojan, uporan, marljiv i ti si jedno biće koje bih mogla stalno hvaliti. Ja sam imala osjećaj da je Massimo tu, kao i njegova energija, i to si toliko lijepo donio', rekla je.

No nije samo žiri taj koji je ostao bez teksta. Naime, nakon Alenovog sinoćnjeg nastupa u 11. epizodi ne stišavaju se ni reakcije oduševljenih gledatelja.

'Ti si neponovljiv', 'Bravo, bio si najbolji', 'Ni Massimo ne bi bolje', 'Suze, ponos i divljenje. Savršen i neponovljiv', 'Naklon do poda', 'Ti si pobjednik sezone', 'Isti Massimo, maska, kretnje, glas, sve', 'Jezivo je koliko si identičan Massimu', glasili su komentari.

Više Alenovih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram, promo Alen Bičević