U centru metropole održan je izbor za Miss i Mistera Gyma, a brojni domaći celebrityji odlučili su biti dio ovog spektakla. Titulu najljepših vježbača odnijeli su Goldie Anzulović i Stefan Modrićkojeg smo imali priliku gledati u prošloj sezoni 'Braka na prvu'.

Matea Jakopina i Stefan Modrić
Privatna arhiva 

Jedna od organizatorica izbora, Matea Jakopina, inače jedna od najljepših domaćih poduzetnica, zadovoljna je pobjednicima te je otkrila kako je već krenula s pripremama za izbor Lica godine. Atraktivna Matea smatra da nas briga o izgledu čini ispunjenijim i pozitivnijim osobama, a to bi svima trebao biti cilj.

'Izgled mi je jako važan. Stava sam da su lijepi i zgodni ljudi sretniji, zadovoljniji i pozitivniji u životu. Sretna osoba širi ljubav na sve strane', kazala nam je.

U žiriju izbora za Miss i Mister Gyma našao se pjevač grupe Joy j jedan od favorita showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Alen Bičević, koji nam je priznao kako jako brine o svom izgledu i da mu ne smeta to što se u medijima često provlače estetske korekcije kojima se podvrgnuo.

'Ako u nešto ulažem, onda je to moj izgled. U ovo ostalo sam sve poulagao. U teretanu idem minimalno 3 puta tjedno, a imam i trenera koji me maltretira ako sve ne odradim', rekao je pjevač koji je naglasio kako mu ne smeta to što u posljednje vrijeme mnogi komentiraju njegovu fizičku transformaciju i nagađaju što je sve korigirao na sebi:

'Ne smeta mi. Uvijek sam za to da se promijeni na sebi ono što želiš i možeš. Bitno je da se osoba osjeća bolje te da ima samopouzdanja.'

Bičević je u prošloj emisiji imitirao popularnog pjevača Alvara Solera, a žiri i ostali natjecatelji ga na kraju, ipak, nisu 'obasuli' bodovima te je osvojio posljednje mjesto.

'Nema veze ako na kraju ne osvojim prvo mjesto. Do sad sam imao dvije pobjede i zaista mi je velika čast raditi s tim dragim ljudima i na takvom projektu koji je humanitarnog karaktera. Pobjede su tu, čisto eto, da se netko nagradi. Stvarno ne bih bio tužan u slučaju da ne pobijedim', kazao je Alen pa je otkrio da su mu favoriti Marija Kolb i Tomislav Marić Toma.

Atraktivni pjevač grupe Joy još nije našao bolju polovicu jer, kako je naglasio, jednostavno za to nema vremena.

'Za ljubav trenutno nemam vremena, previše posla. Ali bit će jednog dana, mora biti'.