Atraktivna frizerka, Ines Petrić, koju smo više puta gledali u showu 'Ljubav je na selu', Sceni je prošle godine ekskluzivno otkrila kako je upisala Teološki fakultet u Zagrebu, a sudeći prema njenim društvenim mrežama, uzorna je studentica.

Ines Petrić
Privanta arhiva 

'Nakon dugo godina vratila sam se Teološkom fakultetu koji sam upisala 1993. No život je krenuo drugim tokom, ostvarivala sam neke druge ciljeve i želje pa sam fakultet stavila po strani. Već sam tada odslušala mnoge predmete i bila uzorna studentica te sam na osnovu toga stekla pravo ponovnog upisa preddiplomskog studija. Zahvalna sam svim doktorima, magistrima, profesorima i docentima koji su me na faksu srdačno i druželjubivo primili te se veselim našim susretima i novom poglavlju u životu', kazala nam je Ines.

Ines Petrić
RTL 

Kaštelanka je jedna od angažiranijih frizerki u Zagrebu te je rado viđen gost na mnogim gradskim događanjima. Bez obzira na brojne obaveze, Ines redovito posjećuje fakultet, a svoje odijevanje je prilagodila akademskoj zajednici.

Naime, Ines je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz fakultetske učionice na kojoj se riješila raskošnih toaleta i skupih 'krpica' te je na sebi imala običnu crnu majicu i traperice, ali i širok osmijeh ukrašen crvenim ružom.

Ines Petrić
Instagram