Pjevač grupe Vigor i član žirija u 'Tvoje lice zvuči poznato', Mario Roth, mnoge je obožavatelje osvojio još prije nekoliko godina u showu 'Story SuperNova' u kojem je ušao u finale.

Iako je sada, 21 godinu nakon, na vrhuncu estradne popularnosti, ovaj Slavonac ne zaboravlja svoje voljene pa nedavno je podijelio staru fotografiju sa sestrom.

'Gledam tako neke stare fotke i nađem ovu iz davne 1984. godine. Moja sestra i plavi ja. Tad je bila moda imati što više tapeta', napisao je glazbenik u objavi.

Osim sestre, Mario ima i brata, a kako on izgleda može se vidjeti u jedinoj fotografiji koju je na svom Instagramu objavila njihova majka Đurđa Roth.

Mario Roth
Instagram 

Pjevačevo djetinjstvo koje je počelo 1984. godine prestaje ratom 1991. Obitelj bježi iz Osijeka u Čakovec kao prognanici. Mario, sestra i brat odrastaju brzo, roditelji ih uče da nije bitno kako se tko zove, koje je vjeroispovijesti, nacionalnosti, boje kože.

Inače, Roth je u intervjuu za scenu otkrio da je njegova sestra jedna od 'krivaca' što se ošišao na ćelavo:

'Prvo, ne mogu se više zamisliti s kosom, a druga stvar… Znaš kako je lijepo kad se ujutro probudiš i samo se umiješ i prijeđeš preko glave rukama. Prije, kad sam imao kosu, bio sam užasan jer je svaka dlaka trebala biti na svom mjestu. Provodio dobrih 45 minuta spremajući se, na što je moja sestra ludjela. Govorila mi je da se duže spremam od nje.'

Mario Roth
Nova press