Alen Bičević, pjevač grupe Joy, pažnju javnosti privukao je u aktualnoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je već od prve transformacije osvojio srca brojnih gledatelja.

Iako je već zaradio titulu miljenika publike, svake nedjelje iznova oduševljava svojim nevjerojatnim imitacijama, a obožavatelji su, osim glasa, svakako zapazili i njegov stas.

Alen Bičević
promo 

Naime, i sam Alen nam je u nedavnom intervjuu otkrio da isklesano tijelo duguje treninzima, no ne skriva i da je posegnuo za estetskim korekcijama.

'Ne krijem da je bilo korekcija, a i svatko tko uzme moju fotografiju od prije 10-ak godina će vidjeti da se tu štošta promijenilo – od frizure prvenstveno, haha. Apsolutno podržavam svakoga u naumu da izgleda dobro i da se dobro osjeća u svojoj koži. Tako da, ukoliko imate volje i mogućnosti – go for it! Alen odobrio, haha. (Samo nemojte pretjerati)', rekao nam je tada Alen, a sad je i jasno od koga je naslijedio zavidnu figuru i šarm.

Otac Alena Bičevića
Instagram/Screenshot 

Naime, na društvenim mrežama objavio je crno-bijelu fotografiju svog prezgodnog oca iz mladosti koja datira iz daleke 1976. godine.

'Moj tata na svojoj maturalnoj zabavi u Goraždu 1976.', napisao je Alen, a komentari su se odmah krenuli nizati.

'Isti', 'Isti otac', 'A daj, nije istina', 'Isti si on', 'To su bili dani', glasili su neki od komentara.

Više Alenovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

promo Alen Bičević