Alena Bičevića upoznali smo u aktualnoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj je nevjerojatnim transformacijama osvojio srca publike. Pjevač grupe Joy trenutno je prvi na bodovnoj ljestvici, a brojni gledatelji mu od prve epizode prognoziraju i pobjedu.

U prilog Alenovim imitacijama ide i to što se inače bavi pjevanjem pa je nemoguće ne primijetiti njegov izvanredan glas, no zahvaljujući napornim treninzima ništa manje simpatija nije zaradio ni zbog stasa.

Tako redovito dobiva komplimente i pohvale na račun fizičkog izgleda, a za Scenu je u nedavnom intervjuu progovorio i o estetskim korekcijama.

'Ne krijem da je bilo korekcija, a i svatko tko uzme moju fotografiju od prije 10-ak godina će vidjeti da se tu štošta promijenilo – od frizure prvenstveno, haha. Apsolutno podržavam svakoga u naumu da izgleda dobro i da se dobro osjeća u svojoj koži. Tako da, ukoliko imate volje i mogućnosti – go for it! Alen odobrio, haha. (Samo nemojte pretjerati)', rekao nam je Alen tada, a sad je najnovijom snimkom i pokazao od koga je naslijedio zavidan izgled.

Majka Alena Bičevića
Instagram/Screenshot 

Naime, Alen je na Facebooku objavio snimku majke dok zajedno sjede za stolom prilikom čega ona tipka po mobitelu. Lijepa gospođa pozornost je privukla mladolikim izgledom, njegovanom plavom kosom kao i zanimljivom manikurom. Uz njenu fotografiju Alen je kratko i u šali napisao:

'Jedna je majka, daj dvije pive'.

Inače, majka je Alena podržavala i u studiju prilikom njegove imitacije zadarskog pjevača Tomislava Ivčića kad je iz publike ponosno mahnula žiriju.

Majka Alena Bičevića
Nova TV/Screenshot 

Podsjetimo, Alena ćemo na malim ekranima gledati i u nedjelju kad će utjeloviti nikad prežaljenu legendu domaće glazbene scene - Massima Savića.

Više Alenovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

promo, Nova TV Alen Bičević