Alena Bičevića gledamo svake nedjelje u aktualnoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je nevjerojatnim transformacijama zasluženo dospio na sam tron bodovne ljestvice. Nije tajna ni da je već zaradio titulu miljenika publike, kao i da mu je popularnost na društvenim mrežama munjevito porasla.

Stoga ni ne čudi što mu obožavatelji svakodnevno upućuju razne komplimente i poruke podrške, no jedna je i samom pjevaču grupe Joy zapela za oko.

Naime, Alenu se javila jedna prijateljica s Facebooka i poručila mu sljedeće:

'Pozdrav divni Alene, svaka vama čast. Samo naprijed. I molim vas, izbjegavajte ponovno na svom predivnom licu raditi nešto od korekcija. Sretno'.

Alen Bičević
Facebook/Screenshot 

Alen je javno objavio njenu poruku, pa u svom stilu odgovorio.

'Kako da ja njoj sad objasnim da mi je lice predivno zbog korekcija?', napisao je Alen uz emotikone koji plaču od smijeha.

Podsjetimo, pjevač je u nedavnom ekskluzivnom intervjuu samo za Scenu i progovorio o estetskim korekcijama.

Alen Bičević
promo 

'Ne krijem da je bilo korekcija, a i svatko tko uzme moju fotografiju od prije 10-ak godina će vidjeti da se tu štošta promijenilo – od frizure prvenstveno, haha. Apsolutno podržavam svakoga u naumu da izgleda dobro i da se dobro osjeća u svojoj koži. Tako da, ukoliko imate volje i mogućnosti – go for it! Alen odobrio, haha. (Samo nemojte pretjerati)', rekao je Alen čija je fotografija iz prošlosti nedavno osvanula na društvenim mrežama.

Fotografiju koja datira iz 2017. godine Alen je usporedio s onom danas i našalio se na svoj račun.

Alen Bičević
Instagram/Screenshot 

'Moje lice izgleda nepoznato', napisao je Alen, a istu fotografiju na službenom profilu objavila je i njegova grupa Joy u kojoj je Alen frontmen.

'Evo vam jedna motivacijska od mene. Kao vino sam, majke mi', pisalo je aludirajući na to da Alen s godinama izgleda sve bolje.