Ines Petrić, rekorderka showa 'Ljubav je na selu', na Facebooku je zaprijetila svim prijateljima koji joj prigovaraju zbog sudjelovanja u realityjima da će ih izbrisati iz života.

Ines Petrić
Privanta arhiva 

'Kad mi netko kaže: 'Je li ti baš trebao onaj show u životu?', automatski ide na block... I to na životni block', napisala je na Facebooku.

Ines je podržao Vatroslav Tijan, inače bivši farmer showa u kojem je frizerka glavna zvijezda, te joj je poručio da se ne zamara tuđim mišljenjem.

'Kako ne kuže da bi im život bio puuuno dosadniji bez tebe i takvih s dovoljno hrabrosti da stanu pred kamere! To ti je ekipa koja se boji i srami sebe i svoje osobnosti', napisao je Tijan pa dodao u jednom od sljedećih komentara:

Ines Petrić
Facebook 

'To nam je u krvi, brinuti o tuđem, gledati druge, paziti kako nas vide, pratiti njihove korake, ići u njihove sekte, organizacije... Mi smo ljudi, a ljudi su sramežljiva vrsta, bića bez 'jaja', odavno nismo lovci i sakupljači plodova, odavno smo ništa...'

Podsjetimo, Vatroslav Tijan trenutno vodi brakorazvodnu parnicu s bivšom suprugom Valentinom Kordić koju je upoznao u 'Ljubav je na selu' te s njom dobio sina i kćer.

Vatroslav Tijan i Valentina Kordić Tijan
Dino Stanin/Pixsell