Nakon zajedničke večere parova u 'Braku na prvu', Tamara i Filip raspravljali su u svome stanu o svemu što se dogodilo među kandidatima.

Prvo su prokomentirali Tinu i Tiaga. 'Ne volim takav tip djevojke. Ne obraćam pažnju na nju. Ne volim takve 'instagramuše', ne priznam ih uopće', rekao je Filip i dodao: 'Ne volim djevojke koje pokušavaju biti dominantne, glasne, koje vode glavnu riječ i želi biti glavna gdje je još dvanaestero ljudi', rekao je Filip Tamari.

Filip i Tamara
RTL 

Taksist i fitness trener kasnije se požalio na ponašanje današnjih žena.

'Mislim da je došlo doba gdje su se žene dosta promijenile. Htio bih pronaći ženu koja mi odgovara po izgledu, ali da bude tradicionalna, tipa kao moja baka. Da kuha, pere, brine se oko svog muža, partnera...', rekao je Filip.

Tamara i Filip
RTL 

Bivša kandidatkinja 'Ljubavi na selu', Sonja Hrvoj, na službenoj je Facebook stranici 'Braka na prvu' Filipa proglasila nazadnim.

'Srećo moja u kojem si ti stoljeću zaglavio... bakinom? Odavno su strojevi, roboti i kućne pomoćnice zamijenili žene koje rade na odgovornim pozicijama, a istovremeno mogu biti dobre supruge i majke, ali ne nužno i čistačice, spremačice.... Da i još nešto, pozdravi baku. Ljubila ga baka', proučila mu je.

Sonja Hrvoj
RTL