Suzana Kumer iz 'Ljubav je na selu' nedavno nam je ekskluzivno priznala kako je teta bivšoj snahi Zdravka Mamića - Tiji Jurčić.

'Tia je kći mog polubrata koji je preminuo. Ne čujemo se. Zadnji naš kontakt je bio kada je teta s tatine strane preminula. Bile smo skupa na sprovodu, a znale smo se sretati kod tete u domu', rekla nam je Kumer u intervjuu.

Suzana Kumer
RTL 

Suzana je također otkrila kako je jednom prilikom kontaktirala političara Ljubu Jurčića koji je o Tiji preuzeo brigu nakon smrti njezine majke Ane te joj je dao svoje prezime.

'Poslije svih tih neslavnih obiteljskih razmirica, njena majka je upoznala gospodina Jurčića. Nikada nisu bili u braku, ali mi je drago da je poslije smrti Tijine majke nastavio voditi brigu o njoj. Jedino, eto, prezime me muči i ništa više. Čak smo se Ljubo i ja jednom čuli. Dobar je čovjek', ispričala je.

Bivši ministar gospodarstva je za 24sata kazao da se ne sjeća razgovora s reality zvijezdom.

'Puno ljudi me zove, moguće da je i ona jednom, ali se ne sjećam. Znam za jednu tetu s majčine strane, ali ovu ne', rekao je Jurčić.

Suzana Kumer iz 'Ljubav je na selu' brutalno odgovorila Ljubi Jurčiću
Patrik Macek/PIXSELL 

Suzana se obratila redakciji Scene te nam je ispričala kako je jako razljutila Jurčićeva izjava. Ona tvrdi da je se Ljubo ni ne može sjećati jer je imala samo 12 godina kad ga je nazvala. Inače, Tia je od tete Suzane starija pet godina.

'Ne može me se sjećati. Imala sam možda 12 godina kada sam ga nazvala da mi da kontakt od nećakinje. On se sjeća tetke Ljubice koja je preminula. Čak ne znam sjeća li se mog tate, Tijinog djeda, ali realno zna sve o nama preko njene majke', rekla je Suzana pa je otkrila što joj je Ljubo rekao u pozivu.

'Rekao je da mi ne može dati kontakt bez Tijinog dopuštenja i to je bio naš razgovor. Ja sam mu rekla neka joj prenese da sam ga kontaktirala. Sad, je li to napravio? Mislim da nikad neću saznati', kazala je Kumer pa nastavila:

Tia Jurčić
Story 

'Šokiralo me što misli da bih ja htjela popularnost preko njega. Svašta! Pa Tia je moja krv. Kakva popularnost? Naravno da neće spomenuti da postojim. Najbolje da još kaže da se ni njenog djeda ne sjeća kao ni pokojne tete o kojoj je Tia vodila brigu.'