Influencericu i liječnicu Petru Meštrić gledali smo u prošloj sezoni RTL-ova sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Od samog pojavljivanja na malim ekranima privlačila je veliku pažnju javnosti i medija, a njene se izjave nerijetko dijele na društvenim mrežama na kojima joj je popularnost nakon spomenutog showa munjevito porasla. Tako samo na Instagramu broji gotovo 90 tisuća obožavatelja, no upravo se zbog toga često nosi s negativnim i uvredljivim komentarima.

Dario Crnković i Petra Meštrić
RTL 

Tako je sad na Instagramu objavila fotografiju članka u kojem je otkrila tko joj je omiljeni muškarac u novoj sezoni 'Braka na prvu', uz koju je stajalo pitanje 'Koga biste vi spojili s Petrom?'

Petra je uz pitanje napisala i 'Da vas čujem', a onda je uslijedila lavina komentara.

'Spojite mene i Petru', 'Ja bih sebe', 'Ja bih te spojio s onim Tiagom, ali ne bi ga Slovenka dala', glasili su neki od komentara, no jedan je svima zapeo za oko.

'Najbolje spojiti Petru i mozak, ali nikako da se spoje', glasio je komentar njenog pratitelja zbog kojeg je nastala žustra rasprava.

Petra Meštrić
Instagram 

'Doktori medicine nemaju mozak? Voljela bih da pokažete svoju diplomu da vidimo kakve to diplome ljudi s mozgom imaju', odgovorila mu je Petra. 

'Posjedovanje diplome ili neke titule ne znači da je osoba pametna. Diploma se ne dobije samo pomoću pameti nego i trudom. A što se tiče doktora medicine, vidjeli smo tijekom pandemije kakvu pamet ima većina doktora', ponovno je uzvratio pratitelj.

'A vi očito ni pameti, ni rada, ni truda. Važno da visite po tuđim profilima i vršite nuždu', zaključila je Petra, a u obranu su joj stali i brojni obožavatelji.