Paulinu Tomičić svi dobro znamo iz 10. sezone showa 'Ljubav je na selu' kad je zavela farmera Jovana Karapandžu, a gledali smo je i u internacionalnoj sezoni kad je pokušala osvojiti srce Kanađanina Srećka Ponjavića.

Zatim se ponovno pojavila i u jubilarnoj 15. sezoni showa kad je završila kod farmera Siniše Markovića, no i ta je avantura kratko trajala.

Paulina Tomicic
RTL 

44-godišnja Sisčanka po zanimanju je kuharica, ali radi u bolnici u Sisku. U showovima je ranije istaknula da joj je najveća mana što na druge misli više nego na sebe. Jedina želja bila joj je upoznati nježnog, emotivnog muškarca, a izgled i godine nisu joj bili od pretjerane važnosti.

Paulina Tomičić
RTL 

Gledatelji se vjerojatno najbolje sjećaju njezine 'romanse' s najvećim zavodnikom showa Jovanom Karapandžom kad su u bazenu izmjenjivali strasti na prvom tulumu natjecatelja i kandidata. Međutim, Jovan je Paulinu ubrzo izbacio, što mu je ona jako zamjerila. Ipak, ostali su prijatelji. Strast među njima ponovno je buknula na finalu desete sezone kada su se okupili svi farmeri i kandidatkinje. Tad su se ljubili na klupi, a Paulina je predložila Jovanu da odu u njezinu sobu.

Paulina Tomičić i Jovan Karapandža
RTL 

'Samo da te dohvatim, bokte. Kad te dirnem, odmah bih ti sjela u krilo', govorila je Paulina tada. Potom ga je počela ljubiti, a mikrofon je ulovio kako mu šapće: 'Sva se tresem koliko me pališ. Ti mene stvarno pališ, ti mene j***no pališ'. Ipak, nakon snimanja krenuli su svatko svojim putem.

Nedugo nakon izlaska iz showa, društvenim su mrežama počele kružiti Paulinine eksplicitne fotografije, koje su, kako su ih gledatelji tada opisali, bile 'poprilično hardcore'. Paulina se nakon skandala oglasila rekavši da su iz prošlog života, kao i da je zbog njih bivšeg dečka prijavila policiji.

Osim toga, prošle je godine kupila novu kuću u blizini Siska, te otkrila da u njoj živi sama iako je ranije stan dijelila s kćeri Lucijom.

Ljubav je na selu - Paulina priznaje da ju je Hrvoje zvao
RTL 

'Prvobitni plan je bio da se i Lucija useli sa mnom u kuću, no došlo je do promjena. Lucija i njezin dečko su jako dugo zajedno, uskoro planiraju i zaruke, tako da su njih voje odlučili ostati u stanu, a ja sam u kući. Sretna sam radi njih dvoje i drago mi je da sam uspjela svojoj kćeri osigurati krov nad glavom', komentirala je Paulina tada za RTL.

Zatim se povukla iz javnosti, a na Facebooku tek ponekad objavi pokoju fotografiju iz privatnog života. Tako možemo vidjeti da je Valentinovo nedavno proslavila u Budimpešti, ali i da je ostala bez velikog oslonca u životu.

Naime, preminuo joj je otac, a ona se emotivnim riječima oprostila od njega objavivši njegovu fotografiju.

'Dragi moj tata, počivaj u miru Božjem. Iako si sada gore na nebu uvijek ćeš mi bit u srcu, voli te tvoja kći', napisala je Paulina.

Inače, s obzirom da je u Budimpešti na svakoj fotografiji pozirala sama, nije poznato je li Paulina konačno pronašla srodnu dušu.