Sisčanku Paulinu Tomičić upoznali smo u 10. sezoni showa 'Ljubav je na selu' kad je zavela farmera Jovana Karapandžu, a gledali smo je i u internacionalnoj sezoni kad je pokušala osvojiti srce Kanađanina Srećka Ponjavića. Zatim se ponovno pojavila i u jubilarnoj 15. sezoni showa kad je završila kod farmera Siniše Markovića, no i ta je avantura kratko trajala.

Paulina Tomicic
RTL 

Gledatelji se vjerojatno najbolje sjećaju njezine 'romanse' s najvećim zavodnikom showa Jovanom Karapandžom kad su u bazenu izmjenjivali strasti na prvom tulumu natjecatelja i kandidata. Međutim, Jovan je Paulinu ubrzo izbacio, što mu je ona jako zamjerila, ali su ipak ostali prijatelji.

Paulina Tomičić i Jovan Karapandža
RTL 

Nedugo nakon izlaska iz showa, društvenim su mrežama počele kružiti njene eksplicitne fotografije. Paulina se nakon skandala oglasila rekavši da su iz prošlog života, kao i da je zbog njih bivšeg dečka prijavila policiji. Nakon toga se povukla iz javnosti. Nedavno je Valentinovo proslavila u Budimpešti, a sad je samo za Scenu iskreno ispričala sve o odnosu s Jovanom, ali i o intimnim fotografijama koje su joj svojedobno okaljale ime.

Paulina Tomičić
RTL 

U showu smo vas gledali tri puta. Biste li se opet prijavili u neki takav format?

Da, naravno, samo ne opet u 'Ljubav je na selu'. Voljela bih sudjelovati u nekoj emisiji poput 'Farme' ili 'Big Brothera' jer volim izazove te upoznavanje novih ljudi. Zanima me i kako bih se snašla u takvim situacijama.

Jeste li s nekim ostali u kontaktu i u dobrim odnosima?

Naravno, s Donom, Mirelom, Ines, ima ih još, ali uglavnom čujemo se.

Valentinovo ste proslavili u Budimpešti. Jeste pronašli pravu ljubav?

Kao što vidite, Valentinovo sam proslavila u Budimpešti. Naravno ne sama, ali ne bih otkrivala ništa još, rano je.

Jeste li se ikada nakon showa čuli ili vidjeli s Jovanom?

Čula sam se s Jovanom putem poruka, ali daleko smo. Uvijek mi ga je drago vidjeti, pa i kad objavi fotografije. Nikad neću požaliti trenutak kad sam ga upoznala jer je poseban.

Kako ste podnijeli kad su vam intimne fotografije procurile u javnost? Kako danas gledate na to?

Kad su procurile snimke ni najmanje se nisam nadala da bi me dečko s kojim sam bila u vezi povrijedio na taj način i okaljao moje ime. Nismo mi kratko bili u vezi, naravno da me bilo sram, ali Bogu hvala sve je prošlo i to mi je životna lekcija da nikome ne vjerujem skroz.

Paulina nam je otkrila i gdje je danas, te kako provodi slobodno vrijeme.

Inače, u slobodno vrijeme treniram, šetam, putujem i naravno družim se s prijateljima. Kao što već znate, radim u bolnici u Sisku vec 27 godina. Volim svoj posao, radne kolege, kolegice i šefovi su mi sjajni. Nemam nikakvih problema ni s ravnateljima bolnice, sve pohvale za cijelu bolnicu te osoblje. Radim kao kuharica u kuhinji i ponosim se svojim zanimanjem. Imam i prekrasnu kćer Luciju s kojom se ponosim jer je ona moja jedina i najveća svjetlost u životu.