Martina Vrbos, hrvatska pjevačica koja živi u Srbiji, sudjelovat će na izboru za srpskog predstavnika na 'Pesmi Evrovizije', a svojom prijavom na prestižno natjecanje podigla je veliku prašinu u javnosti. Naime, naišla je na pohvale zbog pjesme, ali i kritike pojedinaca na društvenim mrežama jer se 'priklonila' srpskom natjecanju za pjesmu koja će Srbiju predstavljati na Eurosongu u Švedskoj.

Martina Vrbos
Instagram 

Sad je Martina u jednoj srpskoj televizijskoj emisiji kod voditelja Ivana Gajića komentirala skandal oko pjevačice Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice i njene pjesme 'Gnezdo orlovo' za koju su ocijenili da ima političku poruku. Također, i oko Martine se digla 'bura' uz komentare kako se netko tko je iz Hrvatske može natjecati za Srbiju.

'Moja priča je da sam se prijavila na glazbeni festival, i ja tu ne vidim nikakav problem. A ti komentari zbog čega se nisam prijavila na 'Doru', otkud njima informacija da nisam? To su informacije koje nisu istinite jer se uvijek prijavljujem na to natjecanje u Hrvatskoj. Međutim, ne prođem tamo, to je sad drugi par rukava. Prijavljujem se, volim festivale, mislim da fali festivala, glazbenih manifestacija, gdje mi možemo pjevati', objasnila je Martina.

'Meni je žao što sam ispala najpoznatija Srpkinja u Hrvatskoj i najpoznatija Hrvatica u Srbiji. Doduše, ja sam samo netko tko promovira glazbu. Što se Breskvice tiče, ljudi moraju shvatiti da melodiju koju ona pjeva sada na izboru nema veze s nacionalizmom, već su to klasični etno tekstovi. Neće sigurno pjevati o Ferrariju ako je u pitanju etno pjesma', objasnila je svoje viđenje stvari.

Podsjetimo, Martina Vrbos regionalno se proslavila nakon sudjelovanja u reality showu 'Survivor Costarica' 2012. godine. Majka je dvoje djece koje je dobila u braku s Bogoljubom Vidakovićem iz Beograda.