Silvija Temšić i Mislav Vlašićne odvajaju se jedno od drugog nakon završetka sedme sezone showa 'Život na vagi' u kojem su se i zaljubili te započeli ljubavnu vezu.

Silvija i Mislav
RTL 

Nedugo nakon izlaska iz showa Silvija se preselila k Mislavu u Zagreb, a na društvenim mrežama redovito dijele zajedničke trenutke, kao i detalje svoje životne transformacije koju su nastavili njegovati i u vanjskom svijetu.

Tako je Silvija sad podijelila zajedničku fotografiju s njihovog prvog zajedničkog putovanja. Naime, par je otputovao u Sarajevo, a na fotografiji nasmiješeno poziraju ispijajući kavu na Baščaršiji.

'Ako nisi popio kavu na Barščašiji, nisi niti bio u Sarajevu', poručila je Silvija, a ispod objave nizali su se brojni komentari.

'Ajme, predivni ste!', 'Što ste slatki', poručili su im pratitelji.

Inače, Mislav je nedavno izašao iz bolnice nakon što je bio na promatranju zbog upale gušterače o čemu je ranije progovorio za RTL.hr.

'S ponedjeljka na utorak su me u dva ujutro probudili užasni bolovi pa sam otišao na hitnu... Sada sam u redu', rekao je.

Mislav Vlašić
Instagram 

Liječnici nisu bili sigurni oko točnog uzroka pa je ostao na promatranju u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu. ''Samo sam na infuziji. Uopće ne smijem jesti'', otkrio je Mislav.

Najveća podrška bila mu je upravo Silvija.

'Dolazi mi svaki dan u posjet, a najviše se zabrinula kada se sve to dogodilo. Tada je cijelu noć provela uz mene. Užasno joj je bilo gledati me u bolovima, znajući da mi ne može pomoći', ispričao je Mislav.