Influencericu i liječnicu Petru Meštrić javnost je upoznala u prošloj sezoni RTL-ova sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Od samog pojavljivanja na malim ekranima privlačila je veliku pažnju javnosti i medija, a njene se izjave nerijetko dijele na društvenim mrežama na kojima je i sama itekako aktivna. Tako samo na Instagramu broji gotovo 90 tisuća obožavatelja, popularnost joj je nakon spomenutog eksperimenta munjevito porasla, no srodnu dušu ipak još nije pronašla. Zašto je to tako, kakav mora biti idealan muškarac ove simpatične plavuše, te što misli o ovogodišnjim parovima - ekskluzivno nam je otkrila ona sama.

Petra Meštrić
Instagram 

Je li vas netko od muškaraca oduševio u novoj sezoni 'Braka na prvu'? Što kažete na Filipa i Alena s obzirom da su se gledatelji obrušili na njih?

Moram priznati da su mi u novoj sezoni žene apsolutni favoriti. Lijepe, odmjerene, pristojne (barem za sad). Muškarci su jako zgodni, ali nisam osoba koja previše cijeni direktnost tako da mi je sve ovo 'too much'. Mislim da generalno ljudi premalo misle o osjećajima drugih. Kao favorita bih istaknula Tiaga jer je vedar, veseo, nije zahtjevan. Mislim da je vrlo lako kliknuti s njim i ima tu 'zaraznu' pozitivnu energiju. Alena znam privatno, mislim da je duboko u sebi dobra osoba koja se nije najbolje snašla u novoj situaciji. Alen je nesmotreno reagirao, ali kod njega se vidi da nema glume, 'izletio' je s onom prvom reakcijom, ali se vidi da su se on i Ana malo povezali zbog zajedničkih teškoća u obiteljskoj situaciji. Alen je, nažalost, ostao bez oca, a Ana brižno živi za svog brata tako da svatko ima svoj križ kojeg mora nositi. Filipa ne znam pa ne mogu suditi, ali neke njegove izjave mi nisu sjele jer imam kompletno suprotno stajalište o tim stvarima. S obzirom na prikazano, jako sam sretna koje muškarce su odabrali u našoj sezoni. Naši 'muževi', neovisno o tome kako je naša sezona u Darijevom i mom odnosu povremeno izgledala, iznjedrila je kvalitetne osobe s kojima se i dalje družim popust Stefana i Tihomira.

Dajete li nekome pozitivne prognoze da bi mogao ostati zajedno?

Da! Najviše nade polažem u Tinu i Tiaga. Mislim da se iz aviona vidi koliko su kliknuli i to je ta 'filmska ljubavna priča' o kojoj svi mi sanjamo. Zaista ih je lijepo gledati. Na drugo mjesto bih stavila Renatu i Josipa jer mi se čini da se lijepo slažu. Nove parove Klaru i Lovru, te Nikolinu i Antona nismo dovoljno upoznali, ali i oni mi imaju potencijala (za sad).

Tiago i prsten.jpg
RTL 

Koji bi savjet dali djevojkama s obzirom da ste i sami prošli kroz to?

Cure su lijepe i simpatične. Rekla bih im da neka stvari ne uzimaju previše srcu jer mnogo stvari je tu rečeno u afektu. Tu su emocije mnogo jače nego bi bile u stvarnom svijetu. I one dobre i one loše. Jako brzo nastaje drama, ali se i jako brzo sve zaboravi. Isto tako neka probaju razumjeti drugu osobu, staviti se 'u njegove cipele'. Ovaj eksperiment nije samo prilika pronaći ljubav već pronaći i sebe. Upoznamo se bolje, svoje emocije, naše reakcije u novim i neočekivanim situacijama.

Je li se što promijenilo na vašem ljubavnom planu, kakav mora biti vaš idealan muškarac?

Nažalost nije. Imam jako visoke zahtjeve za muškarca u dugoročnom smislu, ali trenutno bih zaista voljela izlaziti s nekim tko je javna osoba. Uživam u medijskoj pažnji, eventima, voljela bi sudjelovati u novim projektima, pa i tražim partnera s istim interesima.

Petra i Dario.PNG
RTL