Riječka pjevačica Martina Vrbos posljednjih je pet godina izbivala sa scene. U međuvremenu se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića s kojim je dobila dvoje djece te se posvetila obitelji.

Međutim, ipak se zaželjela svjetala pozornice, pa je, nakon lanjske pjesme 'Nestajem', izbacila novi singl 'Zašto mi ne daš da te volim'. Riječ je o ljubavnoj baladi koju je sama napisala.

Martina Vrbos
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Velika mi je želja približiti se mojoj domaćoj publici. Ne bih voljela da ljudi zaborave tko je Martina, kakve pjesme piše i kakvu muziku radi za svoje ljude. Iako nisam često 'doma', moj senzibilitet su Rijeka i moja Hrvatska. Upravo zato voljela bih da prigrle ove note', rekla je Martina, koja posljednjih godina s obitelji živi u Beogradu. Gostujući nedavno u jednoj srpskoj emisiji otkrila je da je smršavjela 50 kilograma.

Martina Vrbos
Slavko Midžor/Pixsell 

'Vjerovali ili ne, imala sam 120 kilograma. Možete li zamisliti kakav sam bila lik s takvom kilažom? Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me promijenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi, jer je sve nekako bilo katastrofa. Sad sam baš zadovoljna', rekla je pjevačica.