Domaća pjevačica Martina Vrbos prisjetila se svojih karijernih početaka kad joj je jedini cilj bio zaraditi novac kako bi snimila album. Tako je s 18 godina otišla u New York i u jednom striptiz baru plesala oko šipke ne bi li došla do željenog cilja.

Kako je i sama istaknula, njeni su se roditelji tada jako brinuli za nju.

Martina Vrbos
Instagram 

'Sjećam se kada sam s 18 godina krenula za New York, niti sam razmišljala gdje ću, ni što ću... Radila sam tada u striptiz klubu, ali ono, samo sa si**ma, imala sam točku svoju. Gledala sam kako zaraditi, kako snimiti album, a u isto vrijeme sam završavala Ekonomski fakultet...', pričala je Martina, pa dodala:

'Moji roditelji su se jako brinuli, kako ću sama. Da sad trebam krenuti, mnogo bih više brinula. Tada, pjevala sam, imala sam točku onako toples, sa s***ma, meni je veći problem bio što mi je donji dio kratak nego što sam gore gola. Stalno sam razmišljala kako mi zadnjica izgleda, ali sam se tješila da su Amerikanke debele, te ja sigurno mogu proći. I dobro sam zaradila, snimila album i eto vratila se...', govorila je Martina u emisiji 'Magazin in'.

Podsjetimo, Martina će se ove godine natjecati na srpskoj 'Pjesmi za Euroviziju' odnosno Beoviziji gdje će se predstaviti s pjesmom 'Da me voliš'. Inače, Martina već godinama živi u Beogradu jer se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića.