Pjevač narodne glazbe Mile Kitić i njegova supruga, također pjevačica, Marta Savić, prije tri godine kupili su luksuznu nekretninu u Dominikanskoj Republici.

Popularni pjevački par je za luksuz, u kojem često uživaju s kćeri Elenom, iskeširao 300.000 eura, a Marta često objavljuje i fotografije s ove egzotične destinacije.

Nekretnina se prostire na 200 metara kvadratnih, a nalazi se na samo 50 metara od obale mora koja je prava rajska oaza. Stan ima pogled na more, sve je u bijeloj boji, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi na kojoj se nalazi i jacuzzi. 

Otkako su kupili stan u Dominikanskoj Republici tamo provode i po nekoliko mjeseci godišnje, te je jasno da je ova investicija bila pun pogodak.

'Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, Dominikana. Obje su izrazile želju češće boraviti tamo, a ja sam onda rekao: 'Ako volite, izvolite', ispričao je Mile Kitić svojedobno za Informer.

Podsjetimo, Marta i Mile imaju i kuću u Beogradu koja vrijedi oko 550.000 eura, a osim skupocjenog namještaja, imaju i sobu za biljar, malu teretanu, ogromni ormar, te nekoliko kupaonica. Vila posjeduje vanjski bazen, ali postoji i bazen unutar kuće.

Više fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Stan Marte Savić i Mile Kitića u Dominikanskoj Republici