Marta Savić i Mile Kitić nisu se bojali širom otvoriti vrata svog fantastično dekoriranog doma jer su i više nego ponosni na njega. Prostrana kupaonica i ormar, sala za bilijar... stakleni zid koji se uklanja pritiskom na dugme pa zatvoreni bazen koji postaje otvoreni - nešto je u čemu uživa ova poznata obitelj.

Oni nisu žalili novca, pa su za svakog člana obitelji napravili po kat.

Mile Kitić i Marta Savić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Jednom prilikom, Marta je otkrila kako je sve sama stvorila radom, a također je i svaki detalj u kući kupila i namjestila upravo po svom ukusu.

'Moram otkriti da sam ja osmislila sve detalje u kući i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni dio kuće, jedan bijeli, jer i sama znam biti crna i bijela. Isto tako jako sam vesela i volim neke kič detalje, jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovdje kod nas', izjavila je svojevremeno ona.

Kuća Mile Kitića
Nemanja Pančič/Kurir 

Puno crnog mramora, fine keramike uvezene iz inozemstva, bazen, crvene zidove... Mile i Marta posjeduju i impozantnu kolekciju umjetnina.

Mile se voli i opustiti, pa je napravio kutak za igranje bilijara s prijateljima. Kako su mediji pisali, njegova vila vrijedila je 550.000 eura.

Mile Kitić kuća
Printscreen/Happy TV 

Podsjetimo, Mile Kitić sad živi u izobilju, ali nekada nije bilo tako i put do njegovog uspjeha nije bio nimalo lak.

'Spavali smo u kući gdje se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grijanja. Bilo je toga i da sam spavao na mjestima gdje je vlaga, na prljavom madracu. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz djetinjstvo i život, čak duže žive', prisjetio se pjevač tada za srpske medije.