Supruga Mile Kitića, Marta Savić, već duže vrijeme uživa u Dominikanskoj Republici, u svojoj oazi mira koju je gradila daleko od očiju javnosti. Sada je u intervjuu za srpske medije odlučila progovoriti o otvorenom braku s poznatim pjevačem, a dotaknula se i kolega s estrade.

'Mile i ja smo toliko dugo zajedno da smo postali jedno. Kad provodite godine, desetljeća s nekim, onda radite na tom odnosu, što znači da prolazimo kroz razne situacije, od najljepših do najgorih. Naš život je neobičan sam po sebi, tako da smo puno toga i prošli i naučili jedno od drugog.

Razumijevanje, tolerancija, podrška, slični temelji vezani za bitne životne odluke. Sve je to neophodno kako bi se ljubav nadogradila, opstala i dobila pravi smisao. Mi nismo nimalo slični, ali upravo je njemu bilo neophodno sve moje da bi bio najbolja verzija sebe, isto tako i meni obrnuto. Mislim da smo učili zajedno da postanemo najbolji. Špekuliraju ljudi i u susjedstvu, a kamoli o nekom tko je javna ličnost. Ja nisam od takvih ljudi, pa mi je nekad znalo smetati, ali sam prešla preko takvih priča, jer nisu realne', kazala je Marta pa otkrila u kakvim je odnosima s kolegama s estrade.

Mile Kitić, Elena Kitić i Marta Savić
Instagram 

'Oduvijek sam imala lijepe odnose s kolegama, i dandanas je tako. Kad se sretnemo, uvijek se lijepo pozdravimo, ispričamo. Jako volim i poštujem: Šemsu, Zoricu Brunclik, Anu Bekutu, Nadu Topčagić... Drage moje prijateljice s kojima sam provela divne godine na estradi: Zlata, Goca, Stoja, Branka, Jana, Nataša, Sanja, Elma,Seka... Radujem se njihovom uspjehu i lijepim vijestima. Za veća druženja treba vremena, a tko se ozbiljno bavi estradom, nema dovoljno vremena ni za obitelj, a kamoli za druženja. Život je jednostavno jako brz i svatko ima svoje obaveze. Kad mogu, obavezno odem na koncert kolega koje volim. Skoro sam bila u Bugarskoj i otišla sam na Azisov nastup. Nismo se vidjeli nekoliko godina i htjela sam ga vidjeti. Stala sam tik uz pozornicu i snimala ga, on je pjevao i kad me ugledao, reagirao je tako da su mi suze krenule od emocija. Grlili smo se nekoliko minuta i kao da je vrijeme stalo.'

Mile Kitić i Marta Savić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR