Mile Kitić osamdesetih godina žario je i palio prostorima tadašnje Jugoslavije i to kao dio famozne petorke Južnog vetra.

Pored sjajnog vokala i zavidne karijere, Mile Kitić je u estradnim krugovima poznat i po tome što nekad ozbiljno, a nekad u šali govori o svojim navodnim ljubavnicama.

Mile Kitić
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Iako je s Martom Savić već godinama u skladnom braku, o njemu ne jenjavaju glasine da je veliki zavodnik. Iako te glasine nikada nisu uništile ili poljuljale njihov brak, Mile ih i danas rado raspiruje.

'Ne postoji grad gdje nisam imao djevojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dandanas. Pored Marte imam. Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne 'izlete'. Jedno osamdeset posto. Ne mogu ih imenovati. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lijepu ženu, pa što ne bi. Te žene su 'usputne stanice'", otvorio se Mile Kitić prošle godine u emisiji 'Premijera vikend specijal' pa dodao:

Sandra Afrika i Mile Kitić
Youtube/Screenshot 

'Nikada mi nije postavljala pitanja u vezi s tim. Pa nije luda da me to pita, a u dubini zna sve. Pametna je ona žena, sve shvaća. Marta zna da je u pravom smislu ona jedina za mene, a sve ostalo je samo dio posla.'

Mile Kitić je iza sebe već imao jedan propali brak kada je sreo 14 godina mlađu Martu Savić koja se također bavila pjevanjem. Kasnije je pričao kako ga je Marta osvojila karizmom, dobrotom i savršenim ponašanjem.

Mile Kitić i Marta Savić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Kada se par vjenčao, Marta je već bila trudna, a prijatelji su ga zezali kako je oženio ženu zbog papira, jer je ona u to vrijeme imala njemačko državljanstvo.

Unatoč raznim govorkanjima, koja nikad nisu bila potvrđena, par i dandanas živi u skladnom braku. Marta veći dio godine provodi u Dominikani gdje par ima kuću, a Mile joj redovno dolazi nakon brojnih nastupa.