Pjevač Mile Kitić je godinama u braku s pjevačicom Martom Savić. Njih dvoje imaju i uspješnu kćer, Elenu Kitić, koja glasi za jednu od najvećih zvijezda mlađe generacije.

Mile Kitić, Elena Kitić i Marta Savić
Instagram 

'S tom Nadom iz Chicaga bilo je pola pjevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dijete, morao sam popiti da bih legao s njom. Imala je puno love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Napravio sam to za desetku. Poslije mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love, rekao je jednom prilikom Mile Kitić', prenosi Nova.rs

Ipak, pjevač se nikada nije libio priznati da je supruzi bio nevjeran te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

Mile Kitić i Marta Savić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Ne postoji grad gdje nisam imao djevojku, imao sam ih deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio. I kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam je i dandanas. Pored Marte imam', rekao je Kitić, pa otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.

Mile Kitić
Petar Aleksić/Kurir 

'Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne 'izlete'. Jedno osamdeset posto. Ne mogu ih imenovati. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lijepu ženu, pa što ne bi. Te žene su 'usputne stanice'', rekao je on u emisiji 'Premijera'.