Predstavljamo vam iščekivani duet regionalnih zvijezda koncertnih majstora i zabavljača. 'Lopovi u tami' prva je suradnja i duetska pjesma koju izvode Indira i Dženan Lončarević.

Dženan Lončarević i Indira Levak
Press 

'Na prvo slušanje oduševila me energija, tekst i glazba koju potpisuju Neno Ninčević i Miroslav Buljan. Rekla sam ovo je moja pjesma i želim je otpjevati, ali sam jednako tako osjetila da je to duetska pjesma. Nakon konzultacija i kraćeg razmišljanja zaključili smo da u pjesmi želimo Dženana Lončarevića. Vrhunskog pjevača, kolegu, čovjeka koji osjeća i živi glazbu . Sretna sam što je čim je čuo pjesmu pristao je na duet i što su se naši glasovi tako dobro stopili u ovoj pjesmi. Jako sam ponosna na našu suradnju i jedva čekam čuti reakcije publike diljem regije, želim da ju zapjevamo zajedno na koncertima', ispričala nam je Indira uoči premijere pjesme i spota.

Indira Levak
Press 

Pjesma 'Lopovi u tami' prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju. Vrhunski izvođači s karizmom, melodija puna emocija i stihovi u kojima se svatko može prepoznati zasigurno će ispuniti očekivanja Indirine i Dženanove publike.

'Svaki glazbenik već na prve taktove zna je li to to, a ja sam odmah, kad mi je Miro poslao pjesmu, znao da ju želim snimiti. Volim Indirinu energiju, tu pozitivu i veselje koje nosi sa sobom. Indira je vrhunski profesionalac, uživao sam u suradnji i vjerujem da ćete to čuti na prvo slušanje', rekao nam je Dženan, pjevačka regionalna zvijezda i jedan od najljepših muških glasova na estradi.

Dženan Lončarević i Indira Levak
Press 

Atraktivni duet ovih vrhunskih izvođača prati i jednako atraktivan spot sniman u prekrasnoj vili u Fažani, a potpisuje ga redateljica Sandra Mihaljević. Uz Indiru i Dženana su i za ovaj spot bili dugogodišnji suradnici, provjerena ekipa vrhunskih stručnjaka. Ekipa iz salona Vikler i ruž osmislila je novu atraktivnu frizuru za Indiru, a glamurozni styling izvođača potpisuje Marko Grubnić.

Dženan Lončarević i Indira Levak
Press 

'Vjerujemo da će 'Lopovi u tami' postati neizostavna pjesma za sve vaše zabave i radijske postaje regije dragi ljudi. Da ćemo ju pjevati zajedno za kraj ove godine i početak Nove 2024. godine. Nestrpljivo iščekujemo čuti kako ju pjevamo zajedno na koncertima i na dočeku Nove 2024, s Indirom na dočeku na trgu u Puli ili u hotelu Evropa u Sarajevu s Dženanom', poručili su nam Indira i Dženan uoči premijere.

Tekst pjesme 'Lopovi u tami' potpisuje hitmejker Neno Ninčević, glazbu i aranžman Miro Buljan, redateljica spota je Sandra Mihaljević.