Indira Levak je nedavno održala koncert u Beogradu, a prije nego što je svojim hitovima razveselila publiku u susjedstvu, novinarima je otkrila kako se suprug nosi s njezinom energičnošću, a prisjetila se i Colonije.

'Dobar je balanas kad ga imaš u životu. Zamisli da smo oboje ovako energični. Ne znaš tko bi prije poludio. Miroslav je vrlo miran, strastven i energičan. Taj čovjek je bio tri puta državni prvak u bodybuildingu. Zna znanje. On je moj sexy buddy, a ja sam luda kao šiba', rekla je za Hype TV.

Indira je bila pjevačica grupe Colonia od njezinog osnivanja do 2017. godine. Nakon toga je krenula u solo karijeru te si je nadjenula umjetničko ime Indira Forza.

'Imam puno lijepih uspomena iz Colonije. Sjećam se davnih početaka kad apsolutno nisi imao ništa. Putovao si vlakom na nekakav intervju u Zagreb iz Slavonije, pa se opet vraćaš kući. Onda ideš na posao. Onda odluka da se apsolutno svega moraš odreći i otići s jednim kovčegom u Zagreb. E, tad kreće publika i ljudi koji te zavole. Snimili smo 13 albuma. Ima toliko prekrasnih stvari, tako da je Colonia dio mene', kazala je.

Indira Levak i Miroslav Levak
Story arhiva 

Podsjetimo, Indira i Miroslav su zajedno od 2013. godine, a vjenčali su se 30. svibnja iduće godine u jednoj bjelovarskoj vinariji gdje su organizirali intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika.