Slobodan Boba Živojinović nikada nije skrivao koliko voli i poštuje Aleksandru Prijović, suprugu svog sina Filipa.

Legendarni tenisač je gostovao u domaćim medijima, gdje je boravio u društvu svoje supruge Lepe Brene, pa se dotaknuo odnosa sa snahom Prijom te je istaknuo da je ona 'jedna predivna i emotivna osoba'.

Slobodan Boba Živojinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Ja mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače. Zaplače jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su je svi ovi pjevači došli podržati i biti dio ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu kako bi podržali našu djecu i da budemo uvijek uz njih', rekao je Boba za emisiju 'Kod nas doma' na HTV-u.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović
Privatna arhiva 

Podsjetimo, pored Bobe, u ovoj emisiji uživo, gostovala je i Brena, koja se našla na udaru hrvatske javnosti jer je tom prilikom, pored Aleksandrinog koncerta, iskoristila priliku i kako bi izreklamirala svoj brend, zbog čega su je žestoko izvrijeđali, te nisu birali riječi. Pored nje, na udaru se našla i voditeljica te emisije – Iva Šulentić.