Indira Levak, nekadašnja pjevačica grupe Colonia, koja od izlaska iz benda već godinama uspješno samostalno nastupa, ima ono o čemu mnogi sanjaju - dugogodišnju karijeru, supruga koji je neizmjerno voli, ali i obiteljski dom iz snova, za Kurir su otkrili njeni susjedi.

Pjevačica i njen suprug Miroslav Levak su se skućili na samo desetak minuta od centra Zagreba u mirnom kvartu. Susjedi za njih imaju samo riječi hvale i ističu da se Indira nikada ne ponaša kao zvijezda, već da je izuzetno fina, pristupačna i srdačna.

Indira Levak i Miroslav Levak
Story arhiva 

'Indira je uvijek razdragana i nasmijana, nije se dogodilo nikad da prođe, a da ne pozdravi', priča susjeda koji živi u ulazu do obitelji Levak.

Drugi susjed je otkrio da se pjevačica ne odvaja od supruga Miroslava, ali i da s njegovim sinom gaji dobre odnose.

'Indira i Miroslav sve rade zajedno, čuo sam da su se upustili i u zajednički biznis. Često im u goste dolazi njegov sin iz prvog braka, Indirin posinak. Ona ga obožava. Gleda ga kao svog sina. Čitao sam negdje da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke, tužno, ona je jedna predivna žena', kazao je.

Da je zaista obitelj Levak velikog srca, bilo je jasno kad je stanarka iz njene zgrade ispričala da su Indira i Miroslav udomili napuštene životinje sa ulice.

Stan Indire Levak
Instagram 

'Oni su jako dobri ljudi, pomogli bi svima. Udomili su nekoliko životinja, i tu se ne planiraju zaustaviti. Indira svako jutro šeće psa, kojeg je također udomila, tako počinje dan. Mahne mi uvijek kad me vidi', rekla je susjeda.