Indira Levak već je devet godina u sretnom braku s Miroslavom Levakom, a sad je na društvenim mrežama otkrila kako izgleda njezin posinak Roberto.

Naime, Miroslav je na Instagramu podijelio video na kojem sa sinom vježba u teretani te je istaknuo kako njihovoj maloj obitelji Levak još nedostaje samo Indira.

Indira Levak
Instagram 

'Levak junior gura 130 kilograma pa 110. Ponosan tata. Još nam nedostaje jedan član obitelji koji nikad neće doći kad je zanimljivo… mama Ira', napisao je Miro, a navedeni InstagramStory je podijelila i pjevačica na svom službenom profilu.

Podsjetimo, Roberto je model, a velika ljubav mu je i fitness. Levaka juniora mnogi poznaju iz reality showa 'Farma' gdje je besramno pokazivao svoje isklesano tijelo. Nakon što je izbačen s 'Farme', Roberto se zbog ljubavi preselio u Španjolsku.

'Nakon Farme, moj ljubavni status se promijenio. Upoznao sam jednu divnu osobu, rukometašicu koja je i razlog mojeg preseljenja na ovaj otok. Mogu reći da sam presretan što imam tako divnu osobu uz sebe i da su se konačno posložile kockice na mojem ljubavnom planu', zaključio je Roberto Levak za Dnevnik.hr