Najprepoznatljivi i najpoznatiji domaći ženski vokali, a i šire, zasigurno su Severina i Indira Levak čija popularnost ne jenjava ni danas. Svojim bezvremenskim hitovima obilježile su domaću glazbenu scenu, a njihov privatan život oduvijek je punio stupce tabloida.

Severina
VJERAN ZGANEC ROGULJA/PIXSELL 

Na jednoj Instagram stranici koja objavljuje arhivske fotografije poznatih pjevača iz cijele regije osvanula je i njihova fotografija na kojoj nisu skidale osmijeh s lica. Naime, fotografija datira iz sad već daleke 2000. godine, a na njoj Indira čvrsto za ruku drži Severinu koja je tada 'furala' totalno drugačiji imidž.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

Obje su tada bile crnke, a Seve je nosila kratku kosu po kojoj je tada bila prepoznatljiva. Upravo u to vrijeme prije 23 godine Indira je bila pjevačica grupe Colonia koja je tada bila na vrhuncu svoje popularnosti.

Ispod fotografije odmah su se nizali komentari.

'Ovdje Seve starija nego danas', 'Poslije odlaska Indire iz grupe, Colonia više nikada nije bila ista', 'Dobra stara vremena', 'Victoria Beckham i Mel B', glasili su samo neki od komentara.

Severina kao Al Pacino
Instagram 

Podsjetimo, upravo te 2000. godine Severina je započela vezu s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem iako je znala da je on oženjen muškarac s troje djece. Portal Index.hr je 2004. godine objavio pet fotografija, takozvanih screenshotova Severine uz popratni tekst pod nazivom 'Ljudi, imamo pornić sa Severinom'.

Severina i Igor Kojić
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Potom je na Internetu objavljena i cijela snimka ljubavne romanse s Lučićevog broda. Severina je poslije tužila Index.hr zbog povrede privatnosti i dobila presudu. Nakon toga, 2011. godine započela je vezu sa srpskim tajkunom Milanom Popovićem s kojim je 2012. godine dobila sina Aleksandra. Tri godine nakon u bračnu luku uplovila je s Igorom Kojićem, no brak je nakon 6 godina doživio krah te su se razveli 2021. godine.

Indira Levak
Instagram 

Inače, godinu dana nakon spomenute fotografije i Indira je izrekla sudbonosno 'da' bivšem suprugu Narcisu Mujkiću s kojim je u braku provela devet godina. Ponovno se udala 2014. godine, a u bračnoj sreći sa suprugom Miroslavom Levakom uživa i danas.

Podsjetimo, Indira je 2017. godine napustila Coloniu i upustila se u solo pjevačke vode, a obje glazbenice još uvijek 'žare i pale' pozornicama diljem regije.