'Kraljica bakšiša' i vlasnica jednih od najvećih hitova narodne glazbe Jana Todorović priznala je da se kolegici s estrade Stoji Novaković ni ne javlja, ali ono što je mnoge šokiralo jest da ona nije jedina.

Jana Todorović
Instagram 

Jana je tijekom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da sa svojom kolegicom Stojom Novaković uopće ne priča, a onda otkrila i da kad sretne JašaraAhmedovskog okreću glavu jedno od drugog.

Stoja Novaković
Nebojša Mandić/Kurir 

'Ne razgovaram sa Stojom, ne pozdravljamo se, ne znam iz kojeg razloga. Prestala je se javljati, nekad samo iz daleka pa sam rekla: 'Ili se pozdravljamo ili ne'. Ja se ne javljam Jašaru u posljednje vrijeme, ni on meni. On okrene glavu, naravno, okrenem i ja. Mi letimo iz Züricha za Beograd, bilo je nešto oko nekih pregleda ili tako nešto, bio je moj suprug. Vidimo da Vesna i Đole Đogani ulaze u avion, sjeli su i odmah su zaspali', rekla je Jana u popularnoj emisiji AmiG Show.

Jašar Ahmedovski
Kurir TV 

Inače, Jana Todorović sa suprugom živi u čistom luksuzu. Svekar joj je veoma imućan čovjek, te posjeduju i dvorac okružen jezerom vrijedan 10 milijuna eura, a javnost je osobito zaintrigirao kad je iskeširao 15 milijuna eura za cijeli kat u jednoj zgradi u Beogradu na vodi.

Jana Todorović
Instagram 

Kako je uvijek isticala, njen život se promijenio kad je upoznala supruga Ivana Todorovića.

'Nije bilo nimalo lako. Kad sam otišla s Kosova 1997. godine otišla sam u München, nisam se znala ni vezati u avionu. To je bio moj prvi let u životu i od tada živim na relaciji München-Beograd. Imam osjećaj da se sve to dogodilo preko noći, upoznala sam svog supruga, počela putovati, postala poznato ime', prisjetila se Jana jednom prilikom.