Jana Todorović glasi za jednu od najbogatijih žena regionalne javne scene, a epitet 'kraljica bakšiša' opravdava na svakom svom nastupu.

Ona je prije dva dana nastupila na jednoj romskoj svadbi u inozemstvu, a tom prilikom je, kao po običaju, napunila džepove.
Sugovornik koji se zatekao na mjestu događanja oglasio se i otkrio kako je izgledala pjevačičin posljednji nastup.

Jana Todorović
Instagram 

'Jana je prije dvije večeri nastupala u Berlinu na jednoj romskoj svadbi. Večer je protekla kao po običaju, novčanice su letjele na sve strane, jer je opće poznato pravilo da se novčanik sam otvara tamo gdje Jana zapjeva', rekao je izvor šaljivo na samom početku razgovora pa otkrio koja je cijena toga da se Todorović lati mikrofona.

'Njeni nastupi su izuzetno cijenjeni, a samim tim i skupi. Ne može ih svatko priuštiti i to se zna. Cijene se kreću i do nekoliko desetaka tisuća eura, a konkretno ova svadba bila je unaprijed dogovorena po cijeni od 30.000 eura', priznao je sugovornik, pa otkrio da to nije cjelokupna svota novca s kojom je Jana napustila Njemačku.

'Svota od 30.000 era je samo osnova. Pored toga, ona je uzela i veliku količinu bakšiša, koji se nije mogao ni prebrojiti te njegov iznos nije u potpunosti potvrđen, ali pretpostavlja se da prelazi 20.000 eura', rekao nam je sugovornik.

'Uzvanici su je neprestano kitili novčanicama, pretežno onim od po 500 eura. Svakom pjesmom je bacala u trans sve prisutne, a najveće oduševljenje je izazvala kada je zapjevala stihove 'Ostavi mi drugove za kumove', te je tu pjesmu pjevala nekoliko puta tijekom večeri', zaključio je za Alo! izvor koji je inzistirao na anonimnosti.

Cjelokupnu priču potvrdila je i sama Jana koja je na svom Instagram profilu podijelila snimku sa svadbe gdje se jasno vidi da su joj ruke pune pozamašne sume novca.