Pjevači Radiša Trajković Đani, Rada Manojlović i Jana Todorović zaradit će po 70.000 eura na nastupu u Beču u listopadu, a biznismen i vlasnik kluba te lanca hotela dao je sve od sebe da tri zvijezde dovede u isto vrijeme u klub.

Kako se ranije dogodilo da Đani, Rada i Jana pjevaju na različitim mjestima na kojima su imali već ugovorene nastupe, domaćin iz Beča je dao ponudu koja se ne odbija, pa je uspio uvjeriti ih da dođu kod njega.

Radiša Trajković Đani
Instagram/Screenshot 

'Đani i Jana imali su svirku na drugom mjestu jer već neko vrijeme pjevaju u paketu. Kad ih je domaćin iz Beča zvao da ih pita za ovaj datum, svi su rekli da ne mogu odgoditi nastup. On je rekao da mu dolazi društvo koje preko 10 godina nije vidio i da je spreman platiti cijenu koju kažu, hotel i sve što ide uz to. Đani i Jana su rekli da sve shvaćaju, ali da imaju nastup kod prijatelja kojem često pjevaju i da ne bi bilo u redu otkazati. Tada je rekao da je spreman svakome platiti po 70.000 eura, pa su se ipak prebacili i rekli da će vidjeti što mogu napraviti. Na kraju su pristali da se sve ugovori', priča izvor blizak Jani i dalje otkriva da je Rada na odmah prihvatila ponudu:

Jana Todorović
Marina Lopičić/Kurir 

'Rada je rekla da je u tom terminu slobodna, pa se začudila otkud da gazda ponudi toliki novac. Objasnio joj je kako mu je plan da njih troje dovede da mu zabavljaju društvo i da je zato odriješio kesu. Sve je organizirano na kraju, čak i hotel s mogućnošću da u Beču ostanu nekoliko dana ukoliko se ne žure vratiti u Srbiju poslije nastupa.'

'Čovjeka koji nas je zvao poznajem godinama. Problem je što sam već imao svirku, ali taj prijatelj je razumio. Sve je ovo posao, na kraju krajeva, a o sumama na ovu krizu ne bih govorio', rekao je Trajković, dok je Rada poručila da se veseli što će pjevati sa starijim kolegama:

'Neumjesno je pričati o cijenama, ali svi znaju da ja volim kad na slavljima pjevam s kolegama koje su mi drage. Mi smo uigrana ekipa i sve što mogu reći je da će goste dočekati lud provod.'