Jana Todorović glasi za jednu od najveselijih pjevačica na estradi, međutim iza njenog osmijeha krije se velika tuga koja je ostavila neizbrisiv trag nakon smrti nećaka koji je preminuo krajem 2021. godine.

Nakon tragične smrti mladića od 33 godine, Jana je zajedno s članovima obitelji smogla snagu nastaviti dalje, ali priznaje da je u njenom srcu zauvijek ostao dio tuge.

'Ne daj Bože nikome da se to dogodi. Bilo je situacija kada smo sestra i ja sjedile u kući i svi mi u krugu obitelji koji smo bili u žalosti. Naravno, mlad život je bio u pitanju, uz nas su bili prijatelji i cijela familija, ali meni i sestri je bilo najgore. Ja sam od samog rođenja bila uz to dijete i on uz mene', kaže Jana za Grand i otkriva kako je njena obitelj uspjela prebroditi najteže trenutke tuge:

Jana Todorović
Instagram 

'Moja sestra ima još jednu kćer, ja imam isto, moramo biti tu za našu djecu. Kad ja padnem, ona mene podiže, kad sestra padne, ja nju. Srce krvari za cijeli život, ali to je sudbina. Još jednom kažem ne dao Bog nikome i 2022. godina mi se nikad ne vratila. Možda on odozgo daje neku snagu da ja sve ovo izdržim. Bilo je situacija, mene najavljuju na nastupu, trebam izaći na pozornicu, pogodi me neka pjesma, ja samo obrišem suze i izađem pjevati kao da se ništa nije dogodilo. Jednostavno, moje srce ne može izdržati bez njega, ali gura naprijed na silu', ispričala je nedavno.