Radivoje Mrđa je matičar koji je vjenčao brojne poznate osobe, a među njima su i Lepa Brena i Boba Živojinović. I dalje se priča o tome kako je te 1991. godine zbog njihovog vjenčanja prekinut čak i tadašnji 'Dnevnik 2' da bi se mladenci mogli uživo uključiti u program. Neplanirane i nimalo ugodne scene ipak su pale u drugi plan te se o njima nikada javno nije govorilo.

'Vjenčanje je trebalo biti u velikoj konferencijskoj sali Sava centra. Trebalo je sve biti holivudski namješteno, da svira simfonijski orkestar… Ali cijev je pukla i vjenčanje je moralo biti u kino sali. Svi gosti su već bili došli, logično, ali što da radite. Mogu samo zamisliti kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagirali. Brena je pravi profesionalac', prisjetio se matičar uz napomenu da su se neprilike tu završile jer Brena i Boba sad već desetljećima imaju lijep i skladan brak.

undefined
Instagram 

Svadba im je zaista bila za pamćenje. Najveća glazbena zvijezda tadašnje Jugoslavije i uspešni tenisač imali su 600 gostiju. Za njih je spremljen meni dostojan dvora – više od 650 predjela i glavnih jela koje su pripremili šef kuhinje i njegovih 60 kuhara. Svatovi su uživali u fazanu u gnijezdu, telećim leđima u sosu od šampanjca, dimljenom lososu na norveški način, ali i u domaćim specijalitetima – ispečeno je čak 22 praseta i 55 janjaca. Kako se pisalo ranije, ova svadba koštala je 50.000 tadašnjih njemačkih maraka.