Slobodan Boba Živojinović slovio je za jednog od najpoznatijih tenisača bivše države. Rođen je 23. srpnja 1963. godine u Beogradu, a od 1991. godine u braku je s najvećom regionalnom zvijezdom Lepom Brenom s kojom ima dvojicu sinova - Stefana i Viktora. Iz prethodnog braka sa Zoricom Nakić ima i sina Filipa Živojinovića, supruga trenutno najpopularnije pjevačice Aleksandre Prijović.

Boba, Filip i Viktor Živojinović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Tenisom se počeo baviti sa samo četiri godine. S osam je već sudjelovao na prvom turniru, s 12 postao prvak Srbije, a kasnije i Jugoslavije, a s 18 godina započeo je seniorsku karijeru.

Među stotinu najboljih u svijetu našao se u ožujku 1985. godine. Živojinović je bio jedan od najpoznatijih sportaša, a pored talenta za tenis privlačio je pažnju i fizičkim izgledom, te je mnoge oduvijek zanimalo koliko je zapravo Boba visok. Naime, njegova visina je nevjerojatnih 198 cm.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram 

Inače, nakon razvoda od Zorice, Boba je Brenu prvi put sreo 1987. godine kad je pripremao egzibicijski meč s Beckerom. Naime, njen menadžer Raka Đokić predložio je da se Brena pojavi na tom događaju kako bi se privukla i publika koja nije zainteresirana za tenis. Plan je uspio, a mnogi se slažu da je na Marakani tada bio pravi spektakl. Ipak, Brena i Boba su prvi put razgovarali tek 20. studenog iste godine kad je on pozvan na promociju njenog filma 'Hajde da se volimo'. Upoznao ih je glumac Velimir Bata Živojinović, a oboje se slažu da su se odmah razvile međusobne simpatije.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Youtube/Screenshot 

Budući da je Brena imala brojne koncerte, a Boba turnire, koristili su svaki slobodan trenutak da se vide u bilo kojem gradu na svijetu. Nakon što je on okončao karijeru, odlučili su se vjenčati. Svadba je održana 7. prosinca 1991. godine u hotelu Intercontinental.