Pjevačica Hanka Paldum doživjela je prometnu nesreću na autocesti za Zagreb prije 9 godina, gdje je prošla bez ozljeda, iako je automobil bio totalno uništen.

Ona se tada oglasila i otkrila kako joj je pala koncentracija tijekom vožnje.

'Ne znam što me natjeralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila glazbu na radiju niti sam kopala po stvarima na suvozačevom sjedištu, nego sam gledala kamo vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula', ispričala je ona za 24sata.

Nesreću je doživjela na autocesti kraj mjesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb, dogovarati detalje o svom koncertu u KD 'Vatroslav Lisinski'.

Hanka Paldum
Igor Kralj/Pixsell 

'Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu vjerovati da sam se i ja sudarila na toj ukletoj autocesti gdje su stradale moje kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam što je s tim putem, ali to nije normalno. Vidjela sam znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba', smatrala je Paldum.

Dolores Lambaša voljela je starije
Tomislav Miletić/Pixsell 

Hanka dodaje kako ju je to asociralo na križ na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao:

'Nisam vozila brzo i bila sam vezana. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć. Ma kakva pomoć, ja sam imala osjećaj da sam se parkirala, a ne napravila prometnu.'