Prije nego što je s Aleksandrom Prijović u prepunoj zagrebačkoj Areni izvela neke od najvećih hitova, Lepa Brena je ekskluzivno za Scenu otkrila svoje sitne užitke te je priznala što je izluđuje kod njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića s kojim je u braku više od tri desetljeća.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena.
Marko Lukunić/Pixsell 

Pjevačica nam je kazala kako obožava sjediti u kadi i to s čašom dobrog vina, ali zbog njenog nemirnog duha - taj užitak ne traje dugo.

'Poslije teških i napornih dana, obavezno sjedim u kadi s puno magnezija. Pokušala sam jednom izdržati više od 15 minuta jer sam gledala na filmovima kako upale svijeće, piju vino, gledaju film… Ja sam mislila da će to trajati... Sa svojom energijom, mogu izdržati vrlo kratko u kadi. Nemirnog sam duha i nisam taj tip žene', rekla je Brena pa je napomenula kako su joj svojevremeno porok bili slatkiši, ali sad se situacija značajno promijenila.

Lepa Brena o trzavicama u braku sa Slobodanom Bobom Živojinovićem
Instagram 

'Slatkiši su mi bili porok nekada… ali posljednjih deset godina sam puno mirnija, stabilnija i tolerantnija. Volim dobar gin s ledom i limunom. Može i s ružmarinom, paprom i 3-4 kockice leda te tonicom koji nema šećera. Obožavam i vino, nekakav dobar rose. No generalno sam umjerena osoba i ne volim pretjerivati. Jako sam disciplinirana. Mislim da sam u prošlom životu bila nekakav 'vojnik sreće'. Shvatila sam da me floskula 'red, rad i disciplina' dovela do toga da se odreknem cigareta, najviše zbog toga što se bavim pjevanjem. Moje zdravlje je broj jedan. Ako sam zdrava, onda ću biti sretna i vrijedna te ću raditi ono što volim. Onda ću pokrenuti čitav tim oko sebe. Ako ja nisam zdrava, onda ništa ne može funkcionirati.'

Brena se 1991. godine udala za, tada uspješnog tenisača, Slobodana Bobu Živojinovića s kojim je dobila dva sina. Iako glase za jedan od najčvršćih parova na regionalnoj estradi, Brena nam je otkrila koja je suprugova mana najviše živcira.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Instagram 

'Ono što me kod njega najviše izluđuje je kad krenemo na put, pa poslije 100 godina zajedničkog života, on meni kaže: 'Pa što će ti toliko kofera'. Ja bih istog trenutka uzela privatni avion i odletjela bez riječi, kao lastavica. 'See you later, alligator'', direktna je bila balkanska diva pa dodala: 'On ne smije reći što ga kod mene živcira, a baš ću ga pitati'.